+31 (0) 495 547754
info@buis-lasersnijden.nl
© Buislasersnijden - Metaalcenter Driessen B.V. - Your Concept webdesign

Buislaserproducten

Buisbewerking in staal, aluminium en roestvaststaal door middel van de meest moderne buislasers. Voor kokers (vierkant en rechthoekig) en buizen (rond en ovaal).

Het buislasersnijden gebeurt op basis van 2,5D lasersnijden, waarbij de laserstraal altijd loodrecht op de buis of koker staat. Wij voorzien de buizen of kokers ook van  pen/gat verbindingen, knikverbindingen en tapwerk.

Door middel van 3D bestanden, worden onze buislasers geprogrammeerd met de meest moderne software. De te snijden diameter is minimaal Ø15mm en maximaal Ø200mm.
Er is geen sprake meer van eventuele programmeerkosten.

Hieronder ziet u enkele buislaserproducten. Dit is slechts een beperkt overzicht. Uiteraard zijn er veel en veel meer mogelijkheden.

Steeds meer wordt door constructeurs en engineers de weg gevonden naar producten welke door middel van een buislaser kunnen worden vervaardigd. De ongekende mogelijkheden, de eenvoudige oplossingen en de nauwkeurigheid van produceren zorgen voor een enorme vooruitgang in de flexibiliteit en gemak van het ontwerpen van nieuwe producten of bij een re-design van bestaande producten. Metaalcenter Driessen B.V. wordt met regelmaat uitgenodigd om de voordelen van deze hedendaagse techniek te komen uitleggen of toelichten. Denk maar eens aan de mogelijkheden van plaat en buis gecombineerd! Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van plaatwerkproducten en buislaserproducten, neemt u dan gerust contact met ons op.